timewarp

Detalji putovanja na Time Warp

Ponedjeljak, 18 Veljača 2013

Klubska Scena Travel u suradnji s agencijom Gremonaparty.com organizira putovanje iz Zagreba i Ljubljane na najbolje europske festivale među kojima je i njemački Time Warp.

Prošle je godine Time Warp posjetilo više od 20 000 ljudi, a 06. travnja 2013. u Maimarkthalleu u Mannheimu održat će se po 19. put. Timewarp slovi kao magnet za techno entuzijaste iz cijeloga svijeta, jer uz odličnu organizaciju dovodi imena poput Sven Vatha, Richie Hawtina, Carl Coxa, Luciana, Laurent Garniera, Ricardo Villalobosa, Loco Dicea, Marca Carole, Chris Liebinga, Dubfirea i drugih.TIME WARP: PARTYBUS
Mannheim, Njemačka / 06. travanj. - 07. travanj. 2013.

Cijena:
Iz Zagreba: 208 eura
Iz Ljubljane: 189 eura

Cijena uključuje:
Prijevoz iz Ljubljane
Lokalni prijevozi
Ulaznicu za festival
Organizacija i vođenje

Doplate
Rizik otkazivanja aranžmana (19.9 €): osiguranje otkazivanja aranžmana koje omogućava otkazivanje u nekom slučaju i povrat cijele vrijednosti uplate smanjene za vrijednost rizika i troškove prijave)

Mjesto odlaska
Zagreb: 2.30h
Ljubljana: 04:00h

Detalji
Datum: 6. travanj 2013
Mjesto događanja: MAIMARKTHALLE, MANNHEIM

Line up: dosadašnji line up provjerite OVDJE.

Program
Subota, 6.4.2013.
Odlazak iz Zagreba i Ljubljane u noći s petka na subotu. Dolazak u Mannheim oko 15 sati. Popodne slobodno za ručak i obilazak grada. Sat vremena prije početka partyja krećemo prema dvorani i uskoro se prepuštamo doživljaju jednog od najboljih elektronskih festivala na svijetu sve do jutra!
 
Nedjelja, 7.4.2013.
Nakon partija pojest ćemo doručak prije pokreta prema Sloveniji i Hrvatskoj.

Upozorenja:
- Prijave primamo na email Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript (prijava mora sadržavati ime, prezime, adresu, broj telefona te izbor doplata )
- Prijava je potvrđena tek kada putnik dobije predračun
- Informacije o događaju, ulaznicama i Općim uvijetima organizatora događaja provjeri na internet stranici događaja

Plaćanje
- Uplata se provodi preko hrvatskog bankovnog računa agencije Gremonaparty.com. Predračun sa svim informacijama kupac prima u nekoliko dana od prijave.
- U pet dana od primanja predračuna potrebno je platiti prvi obrok u visini 40% ukupne vrijednosti
- Ostalih 60% vrijednosti plaća se u drugom obroku

Za sve dodatne informacije obratite se mailom na Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript

Detalji putovanja na Time Warp