Skip to main content
  • 26.05.2021.

DJ vrti techno i DnB dok vozi bicikl po gradu

Dom Whiting postao je pomalo senzacija na društvenim mrežama sa svojim prijenosima uživo Drum and Bass i techno setova dok se vozi na biciklu!

Piše: 


Set up se sastoji od bicikla, agregata, cd playera, zvučnika, mnoštvo kabela, internet signala i naravno Dom Whitinga kao DJ-a.


Foto: LoveThatBass

"Počeo sam s nekoliko cool statičnih streamova na slučajnim mjestima, ali odlučio sam da to želim podići na sljedeću razinu! Jedne sam večeri bio na piću s prijateljem i pojavio se prijedlog za vožnju bicikla i DJ-anja. Isprva nisam to shvaćao ozbiljno, ali sljedećeg jutra tražio sam bicikl pogodan za ono što mi je u glavi. Nešto sam pronašao i nadogradnja je krenula!


 
Standardno sam kupio bicikl i uvelike sam ga preinačio kako bi udovoljio mojim potrebama za vožnjom i DJ-anjem. Uložio sam puno radnih sati u modifikacije pazeći da je sve u redu … Pa, mislim da je u redu! Potom sam krenuo u potragu za još jednim biciklom, koji je trenutni na kojem me vidite kako se vozim.

Osim DnB-a, volim house i techno, pa budite uz mene za razne različite miks serije koje će se događati na mom Facebook kanalu u sljedećih nekoliko mjeseci. Ipak mislim da se svi možemo složiti da svi vole malo D&B-a!", ističe Dom Whiting za portal LoveThatBass. Cijeli intervju s njim pročitajte ovdje.

umek desk
fscope umek
Vezani članci
ATB otkriva priču o nastanku svoje debitantske trake sa zaraznom trance melodijom koja mu je promjenila cijeli život.
pvd mobi
ATB otkriva priču o nastanku svoje debitantske trake sa zaraznom trance melodijom koja mu je promjenila cijeli život.