Skip to main content
  • 13.12.2021.

Hrvatski electro N-tera u berlinskom Höru

Bojan Jascur zvani N-ter bavi se glazbom od 1999. godine i pravi je Electro aktivist

Piše: 

Njegov set snimljen u poznatom berlinskom projektu HÖR zasigurno je nešto što valja poslušati pa čak i skoro dvije godine nakon emitiranja. Njegovo debitantsko izdanje "Egoboo Bits" bila je prva ploča te vrste koja je izašla iz Hrvatske i dovela je do stvaranja Crobot Crewa.

Prvobitno osnovani sa svojim partnerom DJ Xedom, Crobot Crew i Crobot Muzik osnovao je N-ter kako bi promovirali Electro i Ghettotech zvukove diljem istočne Europe. Crobot Muzik je postigao uspjeh kroz svoja hvaljena izdanja i privukao pažnju respektabilnih imena industrije koji kontinuirano vrte i objavljuju svoju glazbu. Od tada, N-ter je objavio svoju originalnu glazbu za neke od vodećih svjetskih izdavačkih kuća.

Od njegovog A.U.X. 88 remiksa na Puzzlebox Recordsu te njegove originalne trake na Twilight 76, Databass, Diggarama, Monotone, Drivecom i Subsonic Device, N-terov produkcijski rad je vrlo tražen. Napravio je remikse za A.U.X.88, DJ Godfathera, Exzakt, Paula Blackforda i Dark Vektor da spomenemo samo neke. Njegovo posljednje izdanje "This is my Life" jedno je od istaknutijih izdanja na svjetski poznatoj izdavačkoj kući St reet Sounds Record u Velikoj Britaniji i zauzima prvo mjesto na Electro ljestvicama kao Electro pjesma broj jedan u eteru. 

halloween boog desk
kruder
Krajem prošle godine je talentirani beogradski DJ debitirao u jednom od najpopularnijih podcasta na sceni.
kruder
Krajem prošle godine je talentirani beogradski DJ debitirao u jednom od najpopularnijih podcasta na sceni.