Skip to main content
  • 30.08.2024.

Insolate gostovala kod Nastije podcastu: “Ovo je bio najintimniji razgovor koji sam ikada imala pred kamerom”

True Talk je podcast kojeg vodi i uređuje Nastia, a kroz njega dublje istražuje živote i priče intrigantnih svjetskih umjetnika elektroničke glazbe.

Piše: 

Sredinom svibnja, Nastia je gostovala kod Insolate na jubilarnom desetom Hush! partyju u zagrebačkom Petom kupeu, a tim povodom je ukrajinska DJ-ica iskoristila priliku i da snimi poduži podcast s našom cijenjenom DJ-icom.

U nedavno objavljenoj epizodi True Talka, Nastia tijekom dva i pol sata vodi iskreni i emotivni razgovor s “hrvatskim licem techna” kako ukrajinska DJ-ica opisuje Insolate.

Insolate je u podcastu priičala o svom izazovnom djetinjstvu u Hrvatskoj, koje je obilježeno odrastanjem tijekom rata. Osječka DJ-ica je podijelila priču o evoluciji svog umjetničkog imena, kao i puta kroz u glazbenu industriju, naglašavajući jedinstvene prepreke s kojima se suočavala kao žena DJ u techno svijetu. Insolate otkriva i svoja razmišljanja o tome kako se techno scena razvijala od trenutka kada se njoj priključila 1997. godine, pružajući bogatu perspektivu o njezinom rastu i transformaciji.

Podcast je snimljen u Osijeku, rodnom gradu i mjestu gdje Insolate provodi najviše svog vremena, a upravo Nastiji je otkrila svoj radni proces, od suradnje s različitim booking agencijama do upravljanja aspektima svoje karijere samostalno. Insolate kroz dva i pol sata govori i o svom kreativnom procesu produkcije glazbe te se prisjeća svoje prve potpisane trake.

Prilikom objave samog podcasta, Insolate je na društvenim mrežama poručila da joj je bilo veliko zaodovoljstvo ugostiti Nastiju u svom rodnom gradu te biti dio njezinog nevjerovatnog podcasta True Talk.

Ovo je definitivno bio najintimniji razgovor koji sam ikada imala pred kamerom o nesigurnostima, strahovima, sreći, onome što me pokreće nakon 27 godina na sceni, o tome kako me rat oblikovao kao osobu, i svim ostalim stvarima koje su se dogodile tijekom godina. Hvala ti, Nastia, ne samo na intervjuu, već i na razgovoru. Bilo je pravo zadovoljstvo.” poručuje Insolate te se nada kako će netko pronaći inspiraciju u svim tim izgovorenim riječima, a ima ih puno u dva i pol sata podcasta.

pvd desk
pvd mobi
Baš kao što su gabber i hardcore preuzeli Nizozemsku (a potom i svijet) 1990-ih, a trance 2000-ih, hard techno je sada u porastu.
pvd mobi
Baš kao što su gabber i hardcore preuzeli Nizozemsku (a potom i svijet) 1990-ih, a trance 2000-ih, hard techno je sada u porastu.