Skip to main content
  • alt
  • 25.07.2017.

SunceBeat 8 – oduševili Terence Parker i Satoshi Tomiie

Šesti dan SunceBeat festivala koji se po 8. put održava u Tisnom donio je neka uzbudljiva gostovanja.

Piše: 


Unatoč najavljenom grmljavinskom nevremenu i kiši koje je u ponedjeljak navečer samo nakratko poremetilo noćni program The Gardena u Tisnom, festival je uz kraću stanku od 90 minuta bez većih problema nastavio sa disco, house i tech ritmovima. Nakon kiše koja je osvježila vrući ljetni zrak program se nastavio na Olive i Beach Stageu. Pozornicu pored maslinika na izuzetan način je rasplesao predstavnik Detroit house zvuka Terence Parker koji je baš nedavno objavio drugo album izdanje "GOD Loves Detroit" na Planetu E od Carl Craiga. Pogledajte dio snimke s našeg FB-a i Instagrama u nastavku.

U isto vrijeme na Beach Stage-u se popeo japanski DJ i producent Satoshi Tomiie čiji novi album "Abstract Nature" s 12 traka je upravo vani. Uz nešto tvrđi ritam uspio je rasplesati i one koji u početku nisu imali te namjere. Zabava se nastavila u klubu Barbarella gdje su započeli Soul Dynamic, a nastavio Doc Martin..


Suncebeat je definitivno "sunce" u ponudi ljetnih house festivala na obali. Vrlo opuštena ekipa koja zna šta hoće, osjeća svaku milistotinku ritma i to na jedinstven način prenose na plesnom podiju. Tisno, kao najplesnija ljetna destinacija 2016.g. na Ambasadoru, s ambijentom i ponudom definitivno to priznanje i opravdava.

Trodnevnu avanturu u opsežnijoj reportaži za koji dan donosi i naš suradnik Filip Tisak.

 

A post shared by Klubskascena.hr (@klubskascena) on

umek desk
fscope umek
ATB otkriva priču o nastanku svoje debitantske trake sa zaraznom trance melodijom koja mu je promjenila cijeli život.
fscope umek
ATB otkriva priču o nastanku svoje debitantske trake sa zaraznom trance melodijom koja mu je promjenila cijeli život.