Skip to main content
  • 3.07.2023.

Video: Američka superzvijezda Diplo rasplesao dupkom pun Revelin

Višestruki dobitnik nagrade Grammy odradio je svoj premijerni nastup u biseru Jadrana

Piše: 

Dubrovački Culture Club Revelin nastavlja sa svojom zvjezdanim gostovanjima, a srpanj je otvoren u stilu. Prvog dana sedmog mjeseca godine, za pultom unutar tvrđave Revelin našao se Diplo. Gostovanje američke superzvijezde priželjkivalo se tjednima, a sve je kulminiralo proteklog vikenda.

Nedugo nakon ponoći Revelin je već vrvio posjetiteljima koji su čekali renomiranog američkog producenta, a teren za njegov nastup je zagrijavao rezident Bozzo. Novo, mlado lice dubrovačkog Revelina kroz svoj set je pokazao vještinu i razlog zašto je zaslužio rezidenciju u najboljem velikom hrvatskom klubu. Bozzo je iz trake u traku podizao atmosferu te se pobrinuo da partijaneri razgibaju kukove i spreme se za ono što slijedi.

S nekoliko posljednjih traka, vizuala i light showom Bozzo i VJ-evi u Revelinu zadirkivali su partijanere i najavljivali dolazak Dipla čiji se dolazak nestrpljivo iščekivao. U trenutku dolaska američkog DJ-a i producenta na pozornicu i njegovog javljanja u mikrofon “What’s up Croatia” publika je eruptirala. Dupkom pun Revelin dočekao je Dipla otvorenih ruku, što im je on uzvratiozaraznom energijom i zanimljivim 90-minutnim setom.

S obzirom na brojne projekte u kojima Diplo sudjeluje, nekad je teško predvidjeti što će zavrtjeti u svom setu, no za Dubrovnik je odabrao dobro poznate i sigurne odabire s kojima se publika ne može razočarati, dapače samo oduševiti.

Svoj set je otvorio žustro s nešto većim BPM-om i jačim dropovima, što predstavlja svojevrstan trend tekuće godine. Tijekom seta, glazbeno putovanje išlo je od nezaboravnih hitova 21. stoljeća ukomponiranih u moderne remikse i mashupove preko aktualnih elektroničkih stvari s vrha Beatportovih top ljestvica sve do svježe objavljenih suradnji i nekoliko ID-jeva.

Diplo je svoj set zaključio bisom, usklišio je želje publike te se od nje oprostio mashupom njegove trake “Electricity” koju je napravio s Markom Ronsonom i Duom Lipom, a spojio ju je s Daft Punkovom “One More Time” te zaokružio s tvrdim techno dropom.

Sljedeće zvučno gostovanje u Revelinu je već večeras kada stiže Technasia, a u petak nastupa Gorgon City. Video snimke proživljene noći su dostupne niže na Instagramu

 

fscope umek
Svi esencijalni house dokumentarci na jednom mjestu.
fscope umek
Svi esencijalni house dokumentarci na jednom mjestu.