Baner
alt

Mikseta, zvučna kartica i kontroler u jednom

Nedjelja, 07 Listopad 2012

Nedavno smo vam predstavili novi Serato kontroler, a sada i Native Instruments izbacuje novu zanimaciju iz svoje kuhinje hardwarea – NI Traktor Kontrol Z2 - mikseta, zvučna kartica i kontroler u jednom.

Z2 nije ogroman i težak, nego se bazira na 2 kanalnom mikseru, pa je samim time i manji, a prvenstveno je namijenjen korisnicima Traktora, ali podržava i ostale MIDI i audio softwaree, a s obzirom na cijenu, nižu od Seratovog,  vidjet će se je li ovaj all-in-one dizajn pogodan za sve...

Z2 je jedinstven po tome što je 2+2 mikser. Nije jedini koji je ukomponirao mikser, zvučnu karticu i kontroler, ali je specifičan upravo zbog te 2+2 konfiguracije, niže cijene i veličine, pa je pogodan za mnogošto i pristupan mnogima, za razliku od nedavno predstavljenog Serato kontrolera, koji ima 4 kanala, i puno je teži, a samim time i skuplji. Također, Traktor vas neće zajebavati ako ne spojite kompatibilni hardware.Z2 koštat će US$899 / 799 €, a izlazi 1. studenog. To su samo sitni detalji novog NI hardwarea, a više pogledajte u videu gore ili na STRANICI Native Instruments.

Mikseta, zvučna kartica i kontroler u jednom