Baner

Armin van Buuren o Paulu van Dyku, Tiestu, sumnjama u sebe....

Petak, 24 Lipanj 2016

Nizozemski barjaktar trancea, Armin van Buuren, ima jednu specifičnu elusivnu kvalitetu toga da je običan svakodnevni tip s kojim možeš na pivo koja je u potpunoj disonanci s globalnim statusom elektroničke zvijezde.

 
Uz podije porazasipane diljem u eteru suspendirane plave lopte, uz Armin Only i A State of Trance svjetske turneje, Armin je upravo bio i tip koji je pokazao kako je nastupilo jedno novo doba stavivši pulteve u pogon i na krunidbi nizozemskog kralja i kraljice, ispred novih monarha i 15 000 ljudi uz pratnju Royal Concertgebouw orkestra.  
 
Za nekoga tko je u glazbi toliko dugo i tko je set po set ocrtavao nove granice oko žanra gospodin van Buuren ima mnogo toga za reći, promatrajući elektroničku povijest iz prvih redova debelo naprijed u zoni prskanja.

 
Nedavno se tako zavalio u stolac s AsQme kako bi odgovarao na pitajna fanova koja su pristizala od svuda gdje wifi širi svoje digitalne kandže. Pa su se potegle svakojake teme - od nezgode kolege Paula van Dyka, preko Tiesta,  najdražih traka ikada, sve do osobnih sumnji u samoga sebe. Stoga zavitlaj oko i uho i klikni play na što god te zanima i enjoy!
 
 
 
 
 
 
 
Armin van Buuren o Paulu van Dyku, Tiestu, sumnjama u sebe....