Skip to main content
  • The Shapeshifters
  • 12.01.2010.

Intervju The Shapeshifters: “U Auroru se rado vraćamo”

Iza imena Shapeshifters krije se dvojac Max Reich i Simon Marlin, koji su 2003. svojim hitom „Lola's Theme“ pogodili savršenu mješavinu modernog zvuka i nostalgije, i osvojili prestižna mjesta na svim svjetskim klupskim i radijskim top listama. „Lola's Theme“ je uz nametanje novih standarda dance sceni, dobila podršku i najzagriženijih pristalica huosea.

Piše: 

Naslovna foto

The Shapeshifters

Prvo, zaželio bih Vam dobrodošlicu u Primošten i ovaj klub, kako ste putovali?
Upravo smo došli u četvrtak u Osijek, nakon toga smo imali duug put do Bosne i Hercegovine do Sarajeva u kojem smo imali odličan party, kretali smo se po planinama…i evo nas sada tu u Primoštenu, i zbilja smo odahnuli, ali već sutra putujemo za Australiju, gdje naime nastupamo u Sidneyu za doček Nove Godine.

Ovo vam nije prvi put u Hrvatskoj, ali ni prvi put u Aurori, kako se tu osjećate?
Za nas je definitvno Hrvatska jedna od najljepših zemalja, i rado se sjetimo našeg prvog dolaska u Hrvatsku prije par godina..Što se tiče Aurore, u nju se rado vraćamo, i rado nastupamo, jer ljudi, publika su divni, uvijek je atmosfera odlična, a i znali smo doći i na odmor tu u Hrvatsku…Stvarno je volimo (uživljeno dodaje Max).

The Shapeshifters, kako su i kada nastali?
2003. je to bilo,znamo se već 13 godina, i surađivali smo, i te godine smo odlučili da ćemo početi zajedno raditi i nastupati, te su napravili svoj prvjenac „The Lola`s Theme“.

Sada ste jedni od najboljih dj-a na svijetu, mislite li i vi to?
Stvarno to mislite, ovisi o za koga, za vas možda jesmo, ovo čime se bavimo je samo za sebe nevjerojatno, sve ovisi o okusu.

Što je glazba za vas?
Glazba je naš život, to je ono čime se mi bavimo, i mislimo da se sada ne bi mogli ničim drugim baviti.

Od drugih dj-a, koji je po vama baš pravi dj?
To je teško pitanje jer stalno nastupamo pa rijetko imamo priliku čuti druge, al evo meni naprimjer(Simon), dj Cookie, on mi je poseban, al tu mogu nabrojiti Moralesa, Rogera Sancheza. A što se tiče ženskih dj-a , Miss Bind, Niki Belucci za koju čujemo da je odlična, al nismo je slušali, samo znamo kako izgleda..hehehehhee…

Koja je vaša inspiracija?
Sve ono što nas okružuje.

Nominacija na BIRT AWARDS-u?
Da to je jedna pod prestižnih gkazbenih nagrada na koju smo jako ponosni, između mnogo nominiranih, odličnih umjetnika, imali smo čast i mi biti.

Kako ste reagirali na smrt Michaela Jacksona?
Jako tužni smo bili, oboje, bio je to veliki glazbenik za sve na svijetu, zbilja nam je žao.

Ako odustanete jednog dana, odnosno budete morali reći glazbi zbogom, što ćete?
O tome baš ne razmišljamo, kad dođe, odlučit ćemo, kao što u djetinstvu nismo mislili na to, nismo ni mislili da ćemo se baviti ovim, ja sam htio biti vatrogasac( max).

Hvala vam lijepa, nadam se da ćete se i vi ovdje provesti nezaboravno, i recite mi poruku vašim obožavateljima za novu godinu.
Hvala vama na gostoprimstvu, a naša poruku, ljubav, glazba, i sreća neka ih prate.

Galerija: The Shapeshifters @ Aurora 26.12

Intervju napravio: Josip Jadrijević

sonus 2
paul 2 mobile
Vezani članci
Nedavno smo objavili poziv za besplatnu promociju mladih, novonastalih i nadolazećih aktera sa scene, a sad je vrijeme da ih svi zajedno krenemo upoznavati.
promo clubs
Nedavno smo objavili poziv za besplatnu promociju mladih, novonastalih i nadolazećih aktera sa scene, a sad je vrijeme da ih svi zajedno krenemo upoznavati.