Skip to main content
  • 29.08.2024.

40 famoznih pustinjskih prizora prvih instalacija, partyja i posjetitelja Burning Mana

Ovogodišnja tema popularnog pustinjskog festivala je “Curiouser & Curiouser”.

Piše: 

Naslovna foto

Jason Bean / Reno Gazzete Journal

Već nekoliko dana, posjetitelji Burning Mana pune Black Rock City koji je ove godine nešto prazniji nego inače. No, usprkos neslavnom početku festivala kojeg je obilježila pustinjska oluja, tragična smrt jedne posjetiteljice, kao i značajno manji broj posjetitelja, kako su dani prolazili tako se Burning Man vraćao na svoje.

Brojni Burneri su prve dane u pustinji iskoristili za razgledati brojne umjetničke instalacije, kao i novi hram “Temple of Together” koji izaziva strahopoštovanje.

Brojni kampovi u Black Rock Cityju ovog tjedna pripremaju bogati elektronički program, a već su se i održali prvi partyji. Adam Ten, Carl Cox, Diplo, Francis Mercier, Innella, Monolink, Nicole Moudaber, Stephan Bodzin, Vintage Culture samo su neki od DJ-eva koji će se ovog tjedna naći u pustinji u Nevadi.

U nastavku pogledajte još famoznih prizora Burnera, pustinjskog pejsaža i naravno nezaboravnih zalazaka sunca. Ove godine livestream Burning Mana je dostupan svih dana, a možete ga pronaći na službenoj stranici festivala.

pvd desk
fscope umek
Baš kao što su gabber i hardcore preuzeli Nizozemsku (a potom i svijet) 1990-ih, a trance 2000-ih, hard techno je sada u porastu.
pvd mobi
Baš kao što su gabber i hardcore preuzeli Nizozemsku (a potom i svijet) 1990-ih, a trance 2000-ih, hard techno je sada u porastu.