Skip to main content
  • studio
  • 22.09.2012.

Glazba u oblacima

Računalo u oblacima, baze podataka u oblacima, glazba u oblacima, tako inovativno i misteriozno, a opet tako jednostavno. Oblaci o kojima govorimo su u biti odlična stvar za glazbene kreatore.

Naslovna foto

studio

Cloud tehnologija je korisna i za vaše poslovanje. Par takvih alata navest ćemo u nastavku:

Soundation Studio – dolazi s mnoštvom samplova svih žanrova, te s virtualnim instrumentima, te kao i svi niže navedeni omogućuje suradnju s istomišljenicima i prijateljima u realnom vremenu. Sa Saundationom možete odmah u akciju.

Ohm Studio – ima najpreglednije korisničko sučelje od svih digitalnih audio studija, također sadrži jako puno efekata i virtualnih instrumentata te mogućnost izravno u snimanja MIDI i audio. Vjerojatno jedan od najboljih značajki jest da korisnicima nudi funkcionalnost ne samo suradnje nego i chata.

Audiotool – na njega se najviše fokusiraju elektronski glazbenici, jer ova platforma omogućuje način stvaranja glazbe koji je najsličniji pravim ritam mašinama, sintovima, efektima i masom drugih dodataka koji su potrebni da se stvori  elektronska glazba. Audiotool se također može pohvaliti izraženom komunikacijom između glazbenika i svih onih koji djele svoje trake preko njega, ali i preko Soundclouda.

{youtube}I7walLQw7mw{/youtube}

JPC-2000 Drum Machine & Drumlet Drum Sequencer – Jedan od njih je drum machine , a drugi je drum sequencer. Nema potrebe dalje objašnjavati!

Until AM Virtual TurntablesAplikacija koja vam omogućuje da DJ-ate sa stvarnim pjesmama vaših prijatelja ili glazbenika koji vam se sviđaju preko Soundcloud profila. Sadrži „pitch control“, sync fadere za volumen i efekte.

Svakim danom oblak tehnologija je sve naprednija, stoga ako već niste proučite koju i odaberite svoj najdraži oblak.

umek desk
pvd mobi
Vezani članci
ATB otkriva priču o nastanku svoje debitantske trake sa zaraznom trance melodijom koja mu je promjenila cijeli život.
fscope umek
ATB otkriva priču o nastanku svoje debitantske trake sa zaraznom trance melodijom koja mu je promjenila cijeli život.