Skip to main content
  • 13.08.2024.

Intimni klub na Ibizi gdje gostuju zvijezde uveo kompletnu zabranu mobitela na plesnom podiju

“Želimo da plešete kao da vas nitko ne gleda” poručuje klub s Ibize.

Piše: 

Naslovna foto

lukedyson.com

Pikes Ibiza uvodi kompletnu zabranu mobitela na svom plesnom podiju. Popularni hotel i mjesto održavanja brojnih partyja, već ovog proljeća je uveo politiku zabranu mobitela na flooru i to za klupsku večer koja se održavala ponedjeljkom. David Morales, Blessed Madonna, Fatboy Slim, Kylie Minogue samo su neka od imena koja su ovog ljeta nastupila u večeri bez mobitela.

foto: lukedyson.com

Odmah prilikom uvođenja novog pravila o korištenju telefona, stvorio se veliki interes za rezultate, a kako iz Pikesa kažu “dogodio se pozitivan pomak u načinu na koji ljudi doživljavaju zabave na Ibizi” te dodaju da su i brojni drugi klubovi slijedili njihov primjer.

Sada, kako vlasnici Pikes Ibiza kažu došlo je vrijeme da se ovo pravilo o zabrani korištenja mobitela uvede za svaku večer koju rade. Na ulazu će tako partijanerima biti zalijepljena naljepnica na kameri od mobitela, iz kluba napominju da će na selfie ili dva zažmiriti, no tijekom cijele večeri će radnici kluba i zaštitari paziti da se mobiteli ne koriste.

Pikes Ibiza su odluku na društvenim mrežama obznanili objavom “Držite mobitel u vašem džepu, a misli na glazbi” u kojoj su dalje objasnili svoju odluku.

Držati mobitel u džepu i misliti samo na glazbu – i znati da svi oko vas rade isto to – otvara cijeli novi svijet slobode, ne samo na plesnom podiju već svuda oko nas.” započinje Pikes Ibiza u priopćenju te nastavlja “Želimo da plešete kao da vas nitko ne gleda. Želimo da se naši partijaneri, ali i DJ-evi osjećaju ugodno kao da su na kućnoj zabavi. Želimo da plešete, pjevate, skačate, vrištite, i slavite izlazak kako god želite. Želimo da pronađete svoje nove najbolje prijatelje, stvorite uspomene koje žive u vašim mislima, a ne na vašem telefonu, i doživite čari Pikesa onako kako je to oduvijek zamišljeno.”

Zabrana mobitela na plesnim podijima je već praksa u gradovima poput Berlina, Londona i New Yorka te u njihovim dobro znanim klubovima. No, ovog ljeta je i na Ibizi sve prihvaćenije pravilo zabrane mobitela na flooru. Već smo tako pisali o nekim klupskim večerima poput onih o Damiana Lazarusa, Jamesa Hypea i Meduze te od nedavno i Michaela Bibija koji su uveli ovo pravilo.

Naši čitatelji pozdravljaju uvođenje ovog pravila na partyjima, a čak 90% sudionika naše ankete podržavaju zabranu mobitela na plesnim podijima.

pvd desk
pvd mobi
Amapiano je rođen na ulicama Južnoafričke Republike u gradovima kao što su Soweto, Alexandra i Victoria – koji imaju bogatu povijest rasne nepravde, pobuna, duhovnosti, radosti i južnoafričkog ponosa, a sve to utjelovljeno je u zvuku ovog žanra.
fscope umek
Amapiano je rođen na ulicama Južnoafričke Republike u gradovima kao što su Soweto, Alexandra i Victoria – koji imaju bogatu povijest rasne nepravde, pobuna, duhovnosti, radosti i južnoafričkog ponosa, a sve to utjelovljeno je u zvuku ovog žanra.