Skip to main content
  • 20.08.2024.

Legendarni Privilege od sljedećeg ljeta postaje [UNVRS] – prvi hyperclub na svijetu

Vlasnici Ushuaïa Ibiza i Hï Ibiza preuzimaju prostor gdje se nekoć nalazio Privilege i otvaraju svoj novi klub.

Piše: 

Naslovna foto

Sean Alexander

Legendarni klub Privilege na Ibizi koji je već gotovo pet godina zatvoren se vraća sljedećeg ljeta pod novim imenom – [UNVRS] te novim vlasnicima, timom koji stoji iza druga dva super kluba na bijelom otoku – Ushuaïa i .

[UNVRS] je akronim za riječ “universe” kako se klub zapravo zove, a tim koji oživljava Privilege u novom ruhu najavljuje kako će [UNVRS] postati prvi hyperclub na svijetu. “Po uzoru na Ushuaïu i Hï , koji svake sezone privuku više od 1,5 milijuna posjetitelja, [UNVRS] će postaviti nove standarde za sljedeću generaciju noćnog živoa i zabave na Ibizi” ističe vlasnik kluba Yann Pissenem te dodaje kako će [UNVRS] imati klasične elemente noćnog klub s infrastrukturom, produkcijom i programom poput velikih koncertnih arena.

Prvi hyperclub na svijetu je najavljen uz pomoć Will Smitha, kao i nedavnog viralnog videa u kojemu je navodno viđen NLO nad popularnom lokacijom za gledanje zalaska sunca na Ibizi, Es Verde.

Podsjetimo, Privilege je bio najveći klub na Ibizi te je na svom plesnom podiju mogao ugostiti 10 tisuća partijanera. Svoja vrata je prvo na kratko zatvorio 2019. godine, samo da bi sljedećeg ljeta otišao u povijest.

umek desk
fscope umek
Baš kao što su gabber i hardcore preuzeli Nizozemsku (a potom i svijet) 1990-ih, a trance 2000-ih, hard techno je sada u porastu.
fscope umek
Baš kao što su gabber i hardcore preuzeli Nizozemsku (a potom i svijet) 1990-ih, a trance 2000-ih, hard techno je sada u porastu.