Skip to main content
  • 18.06.2024.

Objavljena je nova knjiga fotografija “The Life and Music of Tim Bergling” koja slavi život i nasljeđe Aviciia

Knjiga je dostupna na engleskom jeziku putem službene internetske trgovine Avicii i bilježi njegov život kroz niz fotografija, od djetinjstva do uspona kao EDM ikona

Piše: 

Sadrži rijetke osobne trenutke i pruža intiman uvid u život Tima Berglinga, poznatog kao Avicii, koji je tragično preminuo od samoubojstva 2018. u dobi od 28 godina.

Razvijena u suradnji sa Zakladom Tim Bergling, koju je osnovala Aviciijeva obitelj 2019., knjiga podržava misiju Zaklade da financira istraživanja i razvije preventivna rješenja za mlade ljude sa suicidalnim mislima. Sav profit od prodaje knjige ide Zakladi.

Aviciijevi roditelji, Klas Bergling i Anki Lidén, izjavili su: “Ponosni smo što Timu možemo odati počast ovom knjigom. Nadamo se da će njegovi obožavatelji uživati u ovom fotografskom putovanju i priči o Timu.

Službeni opis knjige ističe Timovu ulogu u redefiniranju elektroničke plesne glazbe i prati njegov život u slikama, uključujući rijetke osobne trenutke.

Novi dokumentarac o Aviciijevom životu i glazbi premijerno se prikazao na ovogodišnjem Tribeca Film Festivalu, a više pojedinosti donosimo uskoro.

pvd desk
fscope umek
Pogledajte nagrađivani dokumentarac o borbi Richieja Weeksa za prava nad svojom glazbenom diskografijom.
pvd mobi
Pogledajte nagrađivani dokumentarac o borbi Richieja Weeksa za prava nad svojom glazbenom diskografijom.