Skip to main content
  • 5.09.2024.

Outfiti kakvih nema ni na najvećim tjednima mode. Ovo su najbolje modne kombinacije Burning Mana

Pronađite modnu inspiraciju za vaše vikend izlaske s nedavno održanog Burning Mana.

Piše: 

Naslovna foto

Jane Hu / SFGate

U rujnu će se modeli i dizajneri ukrcati u avione za New York, Milano i Pariz kako bi pokazali blještave nove dizajne na najvećim svjetskim tjednima mode. No, u kolovozu se u pustinji Nevade odvijao drukčiji, anarhični i izrazito antikomercijalni tjedan mode. Pista je bila prekrivena prašinom.

foto: Jane Hu / SFGate

Prošlog tjedna Burning Man je pretvorio pustinju Black Rock u maksimalistički modni kaos. Kada netko spomene izraz “moda Burning Mana”, svatko dobije neku sliku u glavi poput kaputa do do koljena, golih torza, naočala, velikih šeširia To je stil koji balansira sjaj i praktičnost, fantaziju i grubu korisnost.

Brojni partijaneri diljem svijeta svoju inspiraciju u outfitima za svoje vikend izlaske traže na Burning Manu, a u nastavku pogledajte neke od najboljih modnih kombinacija koje je uhvatila fotoreporterka SFGatea Jane Hu.

pvd desk
pvd mobi
Baš kao što su gabber i hardcore preuzeli Nizozemsku (a potom i svijet) 1990-ih, a trance 2000-ih, hard techno je sada u porastu.
pvd mobi
Baš kao što su gabber i hardcore preuzeli Nizozemsku (a potom i svijet) 1990-ih, a trance 2000-ih, hard techno je sada u porastu.