Skip to main content
  • 2.09.2024.

Pacha Ibiza slavi svoju 50. godišnjicu izdavanjem nove knjige: “Pedeset godina blaženstva”

Jedan od najdugovječnijih superklubova na “bijelom otoku”, Pacha je započela kao skromna “finca”, a u sljedećih pet desetljeća je postala kamen temeljac noćnog života na Ibizi.

Piše: 

Pacha Ibiza slavi svoju 50. godišnjicu izdavanjem nove knjige: “Pedeset godina blaženstva“. Knjiga je zamišljena kao kolekcionarsko izdanje, izdana je povodom velike obljetnice kluba, a svojim sadržajem donosi detaljnu povijest ovog ikoničnog superkluba na Ibizi.

Pedeset godina blaženstva” nudi sveobuhvatan pogled na evoluciju kluba tijekom pet desetljeća, spajajući povijesne isječke s osobnim anegdotama DJ-eva, slavnih osoba i stručnjaka iz industrije. Najnoviji talenti iz Pacha tima također dijele svoje priče, dodajući svježe perspektive bogatoj povijesti kluba.

Knjiga ne samo da prikazuje Pachino putovanje, već istražuje i simbiotski odnos između kluba i same Ibize, kao i što donosi poseban uvid na to kako su klubovi međusobno oblikovali i utjecali jedni na druge tijekom godina.

Predsjednik Pacha Grupe, Kabir Muchandani je izjavio “Dok obilježavamo 50. godina Pache, razmišljamo o dubokoj istini da nasljeđe ne gradi jedna osoba niti se postiže preko noći. Ova knjiga je svjedočanstvo posvećenosti, napornom radu i viziji svake koja je doprinijela tom putovanju. Povijest se ne samo zapisuje, ona se čuva, njeguje i poštuje.

Bilo da ste dugogodišnji obožavatelj elektroničke glazbe ili pak novi na sceni, iz Pache poručuju da ova knjiga nudi ekskluzivan pogled na magiju iza kulisa koju vrijedi pročitati. Knjigu možete nabaviti ovdje.

umek desk
pvd mobi
Baš kao što su gabber i hardcore preuzeli Nizozemsku (a potom i svijet) 1990-ih, a trance 2000-ih, hard techno je sada u porastu.
fscope umek
Baš kao što su gabber i hardcore preuzeli Nizozemsku (a potom i svijet) 1990-ih, a trance 2000-ih, hard techno je sada u porastu.