Skip to main content
  • vinil
  • 17.08.2012.

Pjesme koje više ne želimo slušati

Nakon tisuća preslušanih singlova i otplesanih partija svjesni smo da neki DJ-i ne shvaćaju ili da se neke stvari ne mjenjaju s godinama. Postoje tipovi pjesama koje stvarno više ne želimo slušati.

Naslovna foto

vinil

1. Zvukovi seksa u pjesmi – to još možda prolazi negdje u Siberiji ili negdje gdje su tek otkrili elektronsku glazbu, ali ako nisu u najmanjoj mjeri vrhunski ukomponirani u neku udarnu melodiju, jedini seksi zvukovi koje želimo slušati su oni nakon partija u svojoj sobi, ne na plesnom podiju.

2. Bilo kakav hit koji je povezan s Pitbullom ili Litlle Johnom – remiksi, mash up stvari i svi ti usvojeni hitovi koji služe kao ringtonovi dječjih mobitela, nikako ne smiju biti dio našeg plesnog podija, iritantna reakcija u tom scenariju je neminovna.

3. Remiksi Red Hot Chili Papersa i DJ-i koji to puštaju – u redu možda je 2008. još moglo proći, ali nakon što je Benny Benassi predstavio “My Otherside” na plesnom podiju prije četiri godine, danas to zaista više ne želimo slušati. Sljedeći put kad je čujemo od nekog nekreativnog DJ-a napustit ćemo podij po hitnom postupku.

{youtube}VWJ9ZJAwSNM{/youtube}

4. Pjesme koje su nazvane po gradovima – pa dajte Paris, Berlin, London, New York, Ibiza ovo i Ibiza ono, ubacite malo kreativnosti u nazive pjesama…dosadno.

5. Avicii – Levels – Što reći? Ni sam ne želi slušati tu pjesmu više, onda šta bi mi trebali reći, možda da nam se kosa na glavi diže čim čujemo prvi takt.

Nastavite niz…

pvd desk
fscope umek
Vezani članci
ATB otkriva priču o nastanku svoje debitantske trake sa zaraznom trance melodijom koja mu je promjenila cijeli život.
pvd mobi
ATB otkriva priču o nastanku svoje debitantske trake sa zaraznom trance melodijom koja mu je promjenila cijeli život.