Skip to main content
  • 30.08.2024.

Pokažite svoj istančani glazbeni ukus. Instagram vraća u život opciju iz ranih dana društvenih mreža

Nekoć na MySpaceu, a od sada i na Instagramu.

Piše: 

Naslovna foto

Brett Jordan / Unsplash

Instagram ima dugo povijest posuđivanja značajki s drugih popularnih mreža. Primjerice, “Instagram Stories” su uvedeni nakon što su postali hit na Snapchatu, a “Instagram Reels” zbog popularnosti kratkometražnih videa na TikToku.

Ovog puta, Instagram se odlučio na oživljavanje jedne opcije iz ranih dana društvenih mreža, koja je bila uvelike popularna na MySpaceu, a to je glazba na profilu koju svi mogu vidjeti.

foto: Brett Jordan / Unsplash

Music on Profile” opcija se aktivira poprilično jednostavno. Otiđete na svoj profil, kliknite gumb “Edit profile“, zatim pritisnite “Music” i odabere pjesmu po izboru te dodate isječak od 30 sekundi koji želite pokazati cijelom svijetu (ili u ovom slučaju nekome tko klikne na vaš Instagram profil).

“Music on Profile” će se prikazivati poviše naglasaka

Instagram s novim ažuriranjem nastavlja s daljnjom integracijom glazbe u aplikaciju, tako su već odavno dodali opciju da se na “Instagram Stories” doda pjesma, a od nedavno je dodana i mogućnost postavljanja glazbe u sklopu same objave koja izlazi na “feed”.

umek desk
fscope umek
Baš kao što su gabber i hardcore preuzeli Nizozemsku (a potom i svijet) 1990-ih, a trance 2000-ih, hard techno je sada u porastu.
pvd mobi
Baš kao što su gabber i hardcore preuzeli Nizozemsku (a potom i svijet) 1990-ih, a trance 2000-ih, hard techno je sada u porastu.