Skip to main content
  • 23.08.2024.

Riješi anketu! Osječka studentica istražuje značaj promocije elektroničke glazbene scene u medijima

Izdvojite nekoliko minute i riješite anketu za istraživački dio diplomskog rada osječke studentice.

Piše: 

Mlada partijanerica i studentica Odsjeka za kulturu, medije i menadžment Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Karla Močković provodi anketu koja će poslužiti u istraživačkom dijelu njenog diplomskog rada koji je fokusiran na elektroničku glazbu i scenu – “Značaj promocije elektroničke glazbene scene u medijima i javnostima za razvoj turizma grada Osijeka“.

Cilj istraživanja je analizirati navike i stavove javnosti u vezi s elektroničkom glazbom te pripadajućom scenom, sadržajima i događajima. Također, želi se ispitati uloga medija i promocije u njezinoj uspješnosti te analizirati njihovo stanje i potencijal u gradu Osijeku. Anketa se provodi na razini Hrvatske, usmjerena prema ispitanicima koji nisu iz grada Osijeka.

Kako nam autorica istraživanja otkriva, ispunjavanje traje oko 7 minuta, a anketa je u potpunosti anonima i svi podaci će bit korišteni isključivo u svrhu ovog istraživanja.

Anketu možete ispuniti na poveznici do ponedjeljka.

umek desk
pvd mobi
Baš kao što su gabber i hardcore preuzeli Nizozemsku (a potom i svijet) 1990-ih, a trance 2000-ih, hard techno je sada u porastu.
fscope umek
Baš kao što su gabber i hardcore preuzeli Nizozemsku (a potom i svijet) 1990-ih, a trance 2000-ih, hard techno je sada u porastu.