Skip to main content
  • 23.07.2024.

Sa svega devet godina, DJ Archie je najmlađi DJ koji je ikad nastupio na Tomorrowlandu!

Najmlađi DJ prema Guinnessovoj knjizi rekorda je nastupio na Tomorrowlandu!

Piše: 

Sa svega napunjenih devet godina DJ Archie je postao najmlađi DJ koji je ikad nastupio na Tomorrowlandu. Mladi britanac je otvarao Atmosphere pozornicu na kojoj su nastupala neka od dobro znanih drum ‘n’ bass imena nakon njega poput Dimensiona, Lensa, VTSS i drugih.

Archie je za DJ pultom otkako je praktički prohodao, a sa četiri godine i 130 dana službeno je upisan u Guinnessevu knjigu rekorda kao najmlađi DJ na svijetu. U intervjuu nakon svog premijernog nastupa jednom od najpopularnijih festivala na svijetu je ispričao kako mu se DJ-ingom bavi već šest godina, da mu je tata DJ te je jednostavno odrasta uz miksetu, gramofone i glazbu.

Iako je njegov nastup na Tomorrowlandu izazvao polemiku kod komentatora na internetu, Archie iza sebe već ima pregršt nastupa, a na jednu od najvećih pozornica na svijetu se popeo na poziv belgijskog DJ-a Andromedika koji je tog dana kurirao postavu Atmosphere pozornice. Komentirajući kritike Archie je istaknuo kako nije nikome platio za svoje mjesto na festivalu već da je dobio poziv od starijeg kolege s kojim je već imao prilike surađivati.

Prije nego što se mali Archie popeo na pozornicu, DJ Michelle (koja je nastupila i na DMC-ovom svjetskom prvenstvu) je držala rekord za najmlađi DJ nastup na Tomorrowlandu sa svojih 11 godina.

fscope umek
Svi esencijalni house dokumentarci na jednom mjestu.
fscope umek
Svi esencijalni house dokumentarci na jednom mjestu.