Skip to main content
  • 9.10.2024.

Seth Troxler izdaje svoju prvu knjigu “In Between” koja priča o životu na turneji

Knjiga će biti predstavljena na Amsterdam Dance Eventu sljedećeg tjedna.

Piše: 

Naslovna foto

Bill Patrick

Seth Troxler i njegov dugogodišnji prijatelj Bill Patrick predstavit će foto knjigu “In Between” na ovogodišnjem Amsterdam Dance Eventu. Ovaj projekt između dva dugogodišnja prijatelja, pruža intiman uvid u svijet elektroničke glazbe kroz prizmu avanture širom svijeta.

Od veljače do studenog prošle godine, Patrick je pratio Troxlera na epskoj desetomjesečnoj svjetskoj turneji. Njihovo putovanje obuhvatilo je četiri kontinenta, 20 zemalja i 40 gradova, bilježeći bit života na cesti jedne od najdinamičnijih figura elektroničke glazbe.

Patrickov rad spaja fotonovinarstvo, glazbenu fotografiju i portretiranje u foto knjizi “In Between“. Koristeći old-school 35mm kamere, stvorio je seriju bezvremenskih fotografija koje su u kontrastu s brzim tempom njihovog putovanja.

Knjiga sadrži preko 250 fotografija i odabrane tekstove, koji bilježe i energiju noćnog života i trenutke samoće. Tu je također i ulična fotografija koja pruža kulturne prikaze raznih gradova, stvarajući narativ o “In Between” – ni ovdje ni tamo, ni sada ni tada.

Ovo je prva knjiga koja dokumentira aspekte mog života i rada. Knjiga se, međutim, ne fokusira samo na stvari koje se događaju iza kulisa. Željeli smo prikazati nešto suptilnije od uobičajenog sadržaja koji nas preplavljuje na društvenim mrežama, ističući one trenutke između, od kluba do kluba i od grada do grada.” objašnjava na društvenim mrežama Seth Troxler gdje je istaknuo važnost ovog projekta za njega i prijateljstvo s Billom te je podijelio nekolicinu isječaka iz knjige.

Službeno predstavljanje knjige “In Between” održat će se sljedećeg petka na Amsterdam Dance Eventu, a Seth Troxler planira i još nekoliko predstavljanja knjige, ovisno u gradu kojem bude nastupao. Knjiga će biti također dostupna uskoro i online za čitanje te narudžbu.

kruder web
kruder
“Došlo je vrijeme da predstavim svoj rad u legendarnom kupatilu.” napisala je talentirana slovenska DJ-ica i producentica na društvenim mrežama prije nego li je preuzela pult famoznog berlinskog podcasta.
dh limited
“Došlo je vrijeme da predstavim svoj rad u legendarnom kupatilu.” napisala je talentirana slovenska DJ-ica i producentica na društvenim mrežama prije nego li je preuzela pult famoznog berlinskog podcasta.