Skip to main content
  • 24.07.2024.

Snoop Dogg će nositi baklju na ceremoniji otvaranja Olimpijskih igara u Parizu

Ekipa na internetu se pita, je li Snoop Dogg zna da to nije “baklja” kakvu on inače poznaje…

Piše: 

Snoop Dogg će sudjelovati u ceremoniji otvaranja ljetnih Olimpijskih igara u Parizu ovog petka. Popularni američki reper neće nastupati, već će biti jedan od posljednjih nositelja olimpijske baklje, a njegova ruta je ulicama Saint-Denisea gdje se nalazi sami Olimpijski stadion.

Internet je već zaluđen ovom viješću te su krenule šale da je li netko uopće rekao Snoop Doggu o kakvoj se baklji radi te ga upozoravaju u komentarima na društvenim mrežama da marihuana i dalje nije legalna u Francuskoj.

Osim što će sudjelovati u samoj ceremoniji otvaranja, Snoop Dogg će biti jedan od komentatora Olimpijade na američkoj televiziji NBC, a kako kaže od malih nogu prati Olimpijske igre te im se jako veseli.

Ovo nije prvi put da hip-hop glazbenici sudjeluju u ceremonijama na Olimpijskim igrama, tako je Sean “Diddy” Combs također nosio baklju u Ateni prije točno 20 godina, dok su britanski reperi Dizzee Rascal i will.i.am iz Black Eye Peasa sudjelovali u pripremama za Olimpijske igre u Londonu 2012.

Iako je ceremonija otvaranja u petak, sve je još uvijek u tajnosti

Već smo pisali o samoj ceremoniji otvaranja Olimpijskih igara u Parizu prije nekoliko tjedana. Tada je u fokusu bio frustrirani David Guetta koji se naljutio jer nije dobio poziv za sviranje na ceremoniji. No, u međuvremenu iz Pariza nije procurila niti jedna nova informacija o tome tko nastupa na samom otvaranju, ali se već zna da će na ceremoniji sudjelovati preko 3000 umjetnika, među kojima su glazbenici, plesači, glumci i cirkusantni. Poznato je i da će soundtrack ovogodišnje Olimpijade biti “French Touch” koji će spajati elektroničku glazbu, orkestar i zbor, glavni skladatelj je Victor Le Masne.

Ceremonija otvaranja Olimpijskih igara u Parizu je zakazana za ovaj petak od 19 sati i 30 minuta te će se moći pratiti uživo na YouTubeu te u hrvatskoj na HRT-u.

fscope umek
Svi esencijalni house dokumentarci na jednom mjestu.
fscope umek
Svi esencijalni house dokumentarci na jednom mjestu.