Skip to main content
  • 4.09.2024.

Zamjenica britanskog premijera uhvaćena kako partija u backstageu na Ibizi

Jedna od vodećih figura britanske politike je iskusna partijanerica.

Piše: 

Zamjenica premijera Ujedinjenog Kraljevstva, Angela Rayner protekli vikend je provela na Ibizi te je “uhvaćena” kako pleše u backstageu Hï Ibize za vrijeme seta australskog DJ-a Fishera.

Na videozapisima objavljenima na internetu, zamjenica vođe Laburističke stranke je za vrijeme seta bila u potpunom transu te ju se može vidjeti kako skače gore-dolje s rukama u zraku dok je Fisher svirao svoju obradu hita “Somebody That I Used to Know“.

Ovo nije prvi put da je zamjenica britanskog premijera zatečena na nekom partyju ili pak festivalu. Još i dok nije došla u svoju novu političku ulogu Angela Rayner je izražavala svoju ljubav prema elektroničkoj glazbi i partyjima, tako je prošle godine bila intervjuirana na festivalu Edinburgh Fringe gdje je spomenula kako je na njega došla direktno s Ibize.

Djevojke s kojima sam partijala su upola mlađe od mene, a ja sam bila kao baka” prepričavala je svoje party putovanje prošle godine te je dodala “S partyjem bi počela u 16 sati, a kući bi se vratila kada je sunce već izlazilo. Bila sam ponosna na to.

Naravno, novinare je zanimalo je li joj trebala pomoć supstanci za partyje, ali Rayner je rekla da joj ništa nije bilo potrebno, dajući nekoliko mudrih riječi “Moraš ići s glazbom, s vibrom. Moraš biti u trenutku i to te ponese.

@dailymailuk Angela Rayner cutting shapes in Ibiza 💃🪩🔥 The Deputy Prime Minister was filmed raving in the DJ booth at Hï Ibiza with Fisher in a video uploaded by Denise Van Outen 🎥 Instagram / Denise Van Outen #angelarayner #ibiza #fisher #denisevanouten #rave #ravefootage #ibiza2024 #hïibiza #hiibiza ♬ original sound – Daily Mail UK

Ovo nije prvi slučaj da visoki političari se vole opustiti uz elektroničku glazbu ili pak samo tulumariti. Bivša finska premijerka osim što je bila poznata kao najmlađa šefica vlade u povijesti te zemlje, voljela je izlaziti na festivale i koncerte te generalno tulumariti o čemu smo već pisali. Ni naši političari nisu imuni na izlazak uz elektorničku glazbu, tako je prije par godina uhvaćen i naš predsjednik Sabora u klubu Diamond na otoku Krku.

pvd desk
pvd mobi
Baš kao što su gabber i hardcore preuzeli Nizozemsku (a potom i svijet) 1990-ih, a trance 2000-ih, hard techno je sada u porastu.
pvd mobi
Baš kao što su gabber i hardcore preuzeli Nizozemsku (a potom i svijet) 1990-ih, a trance 2000-ih, hard techno je sada u porastu.