Skip to main content
  • 23.08.2024.

Armin van Buuren remiksirao je rave klasik iz 90-ih Camisra ‘Let Me Show You’

“Let Me Show You” izvorno je prije 25 godina objavio Camisra, alias “Tall” Paula Newmana, i brzo se vinuo u prvih 5 britanskih ljestvica.

Piše: 

Original je nastavio biti glavni dio DJ setova poput Jamesa Hypea, Jaxa Jonesa i Solomuna.

Prerada nizozemskog trance producenta Armina van Buurena čuva ključne elemente pjesme – izvorno objavljene 1998. – uz dodatak pojačanih vokala i dubljih bas rezova. Njegova verzija prvi put se čula na Tomorrowland Winter u veljači, a DJ i producent ju je opisao kao “oživljavanje”, a ne kao “preradu”.

Ponekad, da biste krenuli naprijed, morate pogledati unatrag. Original ima toliko karaktera – samo sam želio poboljšati ono što je već bilo tu i učiniti ga svježim za moje setove. Bila je to ljetna himna.”, ističe Armin.

Prošli tjedan, van Buuren je pokrenuo natjecanje za osvajanje potpisane kopije njegovog trance klasika , ‘Communication’, za proslavu njegove 25. obljetnice. Također je podijelio playlistu koji sadrži neke od njegovih omiljenih trance klasika iz posljednjih 25 godina.

umek desk
fscope umek
Baš kao što su gabber i hardcore preuzeli Nizozemsku (a potom i svijet) 1990-ih, a trance 2000-ih, hard techno je sada u porastu.
fscope umek
Baš kao što su gabber i hardcore preuzeli Nizozemsku (a potom i svijet) 1990-ih, a trance 2000-ih, hard techno je sada u porastu.