Skip to main content
  • 23.08.2024.

Carl Cox je zavrtio traku našeg Matrode u Italiji i raspametio partijanere

Legendarni DJ je podržao Matrodu i zavrtio njegov remix pred više tisuća partijanera u velikom klubu na plaži u Italiji.

Piše: 

Naslovna foto

Unlocked Music Festival

Proteklih nekoliko dana, Carl Cox je proveo nastupajući diljem Italije, a svoju mini-turneju Apeninskim poluotokom je završio u Palermu. Tijekom svojih nekoliko dana u Italiji, legendarni britanski DJ je nastupio u Phi Beachu, Space Riccioneu, na Panorama Festivalu i Unlocked Music Festivalu.

Na samom početku svoje mini turneje na velikom partyju na plaži u Phi Beachu na sjeveru Sardinije, legendarni britanski DJ je zavrtio i remix hrvatskog DJ-a i producenta Matrode za traku “Let’s Go Dancing” koju su u originalu napravili Tiga i Audion.

Video Coxa kako je raspametio partijanere u Italiji s obradom našeg DJ-a i producenta pogledajte na trećem slajdu Instagram objave.

Što se tiče same obrade, Matroda je svoju verziju “Let’s Go Dancing” objavio početkom godine te se često može čuti u njegovim setovima. Osim što je remix “amenovan” od strane velikog Coxa, partijaneri diljem svijeta imaju pozitivne reakcije na njega pa je tako Matroda s njim otvorio svoj veliki set na EDC Las Vegasu nešto ranije ove godine te ju je uključio i u svom debiju na Ultra Europeu.

pvd desk
pvd mobi
Baš kao što su gabber i hardcore preuzeli Nizozemsku (a potom i svijet) 1990-ih, a trance 2000-ih, hard techno je sada u porastu.
fscope umek
Baš kao što su gabber i hardcore preuzeli Nizozemsku (a potom i svijet) 1990-ih, a trance 2000-ih, hard techno je sada u porastu.