Skip to main content
  • 9.12.2021.

Legendarna rave grupa Alice Deejay se okupila nakon 20 godina

Jedna od najutjecajnijih i najpoznatijih rave skupina iz Nizozemske – Alice Deejay vratila se na pozornicu nakon 20 godina pauze.

Piše: 


Prvi koncerti održani od sredine listopada u Belgiji, Irskoj i Litvi pokazali su da ova davno nestala rave skupina i dalje ima mnoštvo sljedbenika.

Rave hitovi poput “Better Off Alone”, “Back In My Life” ili “Will I Ever” su proslavili Alice Deejay krajem 90-tih. Grupu je predvodila sjajna Judith Pronk, a njihov prvi i jedini album "Who Needs Guitars Anyway?" od 2002. dobio je zlatnu nakladu u Velikoj Britaniji. Prvi singl s albuma "Better Off Alone" osvojio je brojne chartove na europskim top listama, kao i kasnije objavljene pjesme. Od studenog 2002. pa nadalje doslovno su nestali sa produkcijom i nastupima, čak se pričalo da se grupa razišla.

Ovaj povratak eurodance-pop grupe koji je oduševio europsku scenu ne veseli samo njihove obožavatelje, već i kolege iz branše. Na primjer, Vengaboysi su komentirali jednu objavu Alice DeeJay na Instagramu, na kojoj se mogu vidjeti na pozornici u Belgiji, riječima: "Volimo Vas, dobrodošli natrag."

Pjevačica Judith Pronk objašnjava: “Kada se osvrnem na svoj život kao Alice Deejay, shvaćam da je to zaista bila situacija jedan naprema miljun u životu. Bila sam izuzetno mlada i život je bio poput filma".

"Tako je dobar osjećaj vratiti se! Hvala za svu ljubav na "I Love the 90s partyju", bilo nam je zabavno!", izjavila je Judith nakon prvog koncerta u Belgiji sredinom listopada.

umek desk
pvd mobi
ATB otkriva priču o nastanku svoje debitantske trake sa zaraznom trance melodijom koja mu je promjenila cijeli život.
fscope umek
ATB otkriva priču o nastanku svoje debitantske trake sa zaraznom trance melodijom koja mu je promjenila cijeli život.