Skip to main content
  • 12.08.2022.

Mladen Tomić – Jezgra Mix

Hipnotički spoj techna i tech house-a, dodatno pojačan snažnim groove-om i bass linijama odlikuju setove Mladena Tomića, bosanskohercegovačkog DJ-a i producenta, koji je osvojio srca partijanera širom planete

Piše: 


Prepoznat ćete ga po beskompromisnom zvuku, snažnoj energiji od koje je satkan svaki njegov set, pažljivo odabranim kompozicijama i unikatnoj produkciji.

Tu je i snažan osobni pečat, bilo da se radi o miksanju, produciranju ili remiksovanju. O tome govore nastupi širom Evrope, Amerike, Kanade, Kolumbije, Meksika, Kostarike, Guatemale i Indije. Lista festivala na čijem se popisu našlo i Mladenovo ime je još impozantnija – Miami WMC 2013. i 2014. (SAD), Soul Tech i Selenic Beach (Meksiko), Kazantip Festival (Ukrajina), Stereo Sunday (Nizozemska), Amsterdam Dance Event (Nizozemska), EXIT – Dance Arena 2014 i 2019 (Srbija), Sea Dance (Crna Gora) i mnogi drugi.

Rezident je i program menadžer Main stage-a na Fresh Wave Festivalu, najvećem festivalu elektroničke glazbe u BiH, kao i na OK Festu, a 2020. godine je pokrenuo i školu glazbene produkcije i DJ-inga “ATOMIC”. U 2019. godine inicirao je i organizirao prvu konferenciju elektroničke glazbe u Banjaluci “Banjaluka Electronic Music Conference – BLEMC”. Mladenova misija je obići cijeli svijet i ljudima otvorenog uma i srca prenijeti svoju viziju glazbe.

pvd desk
fscope umek
ATB otkriva priču o nastanku svoje debitantske trake sa zaraznom trance melodijom koja mu je promjenila cijeli život.
pvd mobi
ATB otkriva priču o nastanku svoje debitantske trake sa zaraznom trance melodijom koja mu je promjenila cijeli život.