Skip to main content
  • 18.07.2024.

Mladen Tomic nastupio sa simfonijskim orkestrom u Banja Luci!

Banjalučki DJ i producent s dugogodišnjom internacionalnom karijerom u svom rodnom gradu je sudjelovao na posebnom koncertu.

Piše: 

Mladen Tomić je nastupio kao gost sa simfonijskim orkestrom Akademije umjetnosti Banja Luka i Srpskog narodnog kazališta Novi Sad na koncertu koji je organiziralo Sveučilište u Banja Luci.

Simfonijski orkestar u kojem su svirala 75 glazbenika je zajedno s Mladenom u završnom dijelu koncerta izveo 3 trake – i to “DJ Rolando – Knights of the jaguar”, “Eric Prydz – Opus” i “Fisher – Loosing It”, a intro koncerta je bila svjetski poznate skladba “C. Orff, Carmina Burana – O Fortuna” obrađena od strane Mladena Tomića.

Iskusni banjalučki DJ i producent nam je istaknuo da je to bio spektakularan koncert na otvorenom uz sjajnu audio i vizualnu produkciju kojem je prisustvovao veliki broj ljudi. Atmosfera je bila sjajna i ova suradnja se pokazala kao odličan spoj klasične i elektroničke glazbe.

“Bila mi ja velika čast biti gost i nastupiti zajedno sa Simfonijskim orkestrom Akademije Umjetnosti Banja Luka i Srpskog Narodnog kazališta Novi Sad i dijeliti stage s tako velikim brojem sjajnih glazbenika. Ovo je bilo jedno potpuno novo i predobro iskustvo za mene koje je zahtijevalo dosta pripreme i rada, ali se na kraju isplatilo, pogotovo kad sam vidio koliko je ljudi došlo da podrži događaj i njihovu reakciju. Hvala svima na podršci, mom timu, ekipi s Univerziteta i Akademije umjetnosti Banja Luka koji su se potrudili da se ovo dogodi i ostalima koji su pomogli svako na svoj način” izjavio je Mladen Tomić nakon koncerta.

fscope umek
Svi esencijalni house dokumentarci na jednom mjestu.
fscope umek
Svi esencijalni house dokumentarci na jednom mjestu.