Skip to main content
  • 25.10.2024.

Nakon nekoliko godina posta, Wadrez se vraća s novim izdanjem “Is It Really Love?”

Posljednjih nekoliko godina Wadreza smo mogli često susresti kao DJ podršku brojnim dobro poznatim hrvatskim hip-hop, rap i trap imenima.

Piše: 

Mili Brajević poznatiji kao Wadrez, nakon nekoliko godina posta od izbacivanja glazbe se vraća s novim produkcijskim umijećem “Is It Really Love?“.

Wadrez je svoje ime izgradio kroz produciranje dubstepa, drum ‘n’ bassa i trapa, a zatim se etablirao kroz nastupe uz bok popularnim hrvatskim hip-hop, rap i trap izvođačima, no svoj povratak produciranju i izdavanju glazbe radi kroz melodični house. Kako nam splitski producent otkriva, on i dalje gaji ljubav prema bass žanrovima, ali trenutno ne želi razmišljati o žanrovima i okvirima, već o vibri i emociji pjesme.

Is It Really Love?” je nastala kroz želju da Wadrez stvori koja se asocira uz noćnu vožnju. “Dok sam zamišljao taj ambijent, stvorila se neka fuzija melodičnog i progresivnog zvuka s night ride vibrom i upečatljivim vokalom.

Od mladog splitskog producenta do kraja godine možemo očekivati još pokoje izdanje, jer je trenutno na pauzi od svirki i ima fokus na stvaranju nove glazbe u studiju. “Zadnjih par godina nakon pandemije koronavirusa su bile burne, previše nastupa, a premalo vremena u studiju. Do kraja godine idu još 2-3 trake.”

Traka “Is It Really Love” je dostupna na svim streaming platformama.

halloween boog desk
sven mob
San Francisco je bio epicentar američke rave scene, koji je svjedočio legendarnim zabavama početkom 90-ih.
kruder
San Francisco je bio epicentar američke rave scene, koji je svjedočio legendarnim zabavama početkom 90-ih.