Skip to main content
  • 21.06.2024.

Odabrao: Underground d.o.o – 10 traka koje opisuju zagrebački eko kolektiv

“Odabrao” je tjedna rubrika u kojoj DJ-evi, producenti i ostali akteri s elektroničke scene svakog tjedna posebno kuriraju playliste sa svojim jedinstvenim glazbenim afinitetima.

Piše: 

Naslovna foto

Enora Paola

Jedan od najaktivnijih kolektiva na tlu lijepe naše je Underground d.o.o koji je nastao 2021. Eco-friendly kolektiv svoju popularnost je prvobitno stekao s partyjima na napuštenim lokacijama diljem Zagreba, prije nego li su osvojili plesne podije prvo diljem Hrvatske, a zatim i regije.

Osim što serviraju opasne hard techno, trance i groovy ritmove, Underground d.o.o se brine i o okolišu te svojim vjernim partijanerima. Iza samog kolektiva stoje Pusmus, Matan, Otto, Anima i Radios za DJ pultom, Silvija Topić koja potpisuje vizualni identitet i dizajn te Enora Paola koja s fotografom u ruci hvata trenutke na plesnom podiju.

Sljedećeg tjedna donosimo intervju s ekipom Underground d.o.o, a do tada uživamo u njihovim odabirima u ovotjednoj rubrici “Odabrao” s kojima se zagrijavamo za vikend.

Underground d.o.o ovog vikenda slavi svoj treći rođendan s raveom na tajnoj lokaciji u Zagrebu, a više o proslavi možete otkriti na njihovom Instagramu.

paul 1 desktop
promo clubs
Ovo je priča o jednoj od najprepoznatljivijih plesnih traka s početka novog milenija.
paul 2 mobile
Ovo je priča o jednoj od najprepoznatljivijih plesnih traka s početka novog milenija.