Skip to main content
  • 26.07.2024.

Osječani Blaka Pokos, Phan i Karla Bertić imaju novi ljetni drum ‘n’ bass hit “Kruzam”

Iskusni osječki d’n’b akter Minimalist je pod svojim pseudonimom Blaka Pokos, kojeg je pokrenuo kako bi približio bass glazbu mlađim generacijama, ima novu traku.

Piše: 

Osječki ”reperi” Blaka Pokos i Phan, zajedno s talentiranom pjevačicom Karlom Berić, donose vam novi drum ‘n’ bass singl “Kruzam“.

Riječ je o energičnoj pjesmi koja savršeno hvata duh vrućih ljetnih dana i bezbrižnih vožnji kroz ulice Osijeka. Kako tvorci pjesme objašnjavaju, “Kruzam” vodi na putovanje kroz grad, gdje sunce prži asfalt, a ritam tjera da zaboravite na sve brige.

“Pjesma koja će vas natjerati da otvorite prozore, pojačate zvučnike i krenete u vožnju gradom. . “Kruzam” je tu da postane nezaobilazni soundtrack ovog ljeta, s melodijom koja će vam se uvući pod kožu i ostati tamo dugo nakon što ljetne vrućine popuste.” objašnjava Sandro Pataki poznatiji kao Minimalist ili u ovom slučaju Blaka Pokos.

Blaka Pokos i Phan donose svoje prepoznatljive stihove i zarazne beatove, dok Karla Berić osvaja svojim moćnim vokalom i donosi dodatnu dozu ljetne radosti.

Kako zvuči eksplozija osječkog talenta i energije poslušajte na YouTubeu i ostalim streaming platformama.

fscope umek
Svi esencijalni house dokumentarci na jednom mjestu.
fscope umek
Svi esencijalni house dokumentarci na jednom mjestu.