Skip to main content
  • 14.05.2024.

Poslušajte novi mix Laurenta Haydea iz Rejvnesansa kolektiva s pregršt neobjavljenih traka

Laurent Hayde je 21-godišnji producent i DJ iz Zagreba te član kolektiva Rejvnesansa.

Piše: 

Naslovna foto

Enora Paola

Njegova prva izdanja izlaze od 2023. godine, na etiketama kao što su ODD Recordings, Kuukou Records, Suro i Rquired Noise s AM Records te surađuje s imenima kao što su Simina Grigoriu, Ramiro Lopez, Arjun Vagale, Filoppo Peschi. Njegov rad priznat je i puštan uživo od strane velikih producentskih imena kao što su Joris Voorn, Marco Faraone, Spartaque i mnogi drugi, od noćnih klubova pa sve do Awakenings festivala. Njegova djela već su oduševila publiku diljem svijeta, ali umjetnik teži stalnom poboljšanju, a njegov napredak možemo čuti i ovdje!

Peta epizoda Blueprints serije nudi mix koji u sebi sadrži Laurentove skladbe koje su većinom neobjavljene, dok su tu par njih koje su potpisivane na diskografskim kućama Kuukou i Required Noise, a od toga možete čuti nadolazeći mini album na istoimenoj etiketi Required Noise koja je smještena u Austinu u Sjedinjenim Američkim Državama. Ime albuma glasi “Call of Sound” te u sebi sadrži 7 pjesama, a neke od njih su puštane u mixu.

Dizajn: Defectus Maximus

Zvuk koji mix sadrži je potpuno melodičan s elementima miješanja housea i techna te njihovih podžanrova kao što su melodic, raw, deep, progressive, hypnotic i rolling. Ovo je početak putovanja koje je Laurent pripremio da iznenadi slušatelje u potpunosti svojim zvukom, uz potpunu podršku kolektiva.

Rejvnesansa je nastala iz ljubavi i s ciljem izražavanja kroz glazbu, pozivajući pritom druge umjetnike na slobodu izražavanja, uz naglašavanje neodvojivosti promatrača (plesača) od promatranog (glazbe). Iako su im partiji često obogaćeni izložbama, dizajnom svjetla i dekoracijama, najveći naglasak ovom kolektivu bio je i ostat će na glazbi. Poslušajte u nastavku Blueprints 5.

sonus 2
paul 2 mobile
Nedavno smo objavili poziv za besplatnu promociju mladih, novonastalih i nadolazećih aktera sa scene, a sad je vrijeme da ih svi zajedno krenemo upoznavati.
sonus 1
Nedavno smo objavili poziv za besplatnu promociju mladih, novonastalih i nadolazećih aktera sa scene, a sad je vrijeme da ih svi zajedno krenemo upoznavati.