Skip to main content
  • 16.08.2024.

Rødhåd je na krcatom Street Paradeu zavrtio neobjavljenu traku naše Insolate!

“Nema boljeg načina da se nova traka s nadolazećeg albuma testira nego na najvećoj techno paradi na svijetu” poručuje omiljena osječka DJ-ica i producentica.

Piše: 

Naslovna foto

screenshot YouTube

Rødhåd je proteklog vikenda nastupio na tradicionalnom Street Paradeu u Zürichu koji je okupio preko 900 tisuća partijanera, a u svom setu kojeg je odradio na glavnoj pozornici parade – zavrtio je novu neobjavljenu traku osječke DJ-ice i producentice Insolate.

Insolate je na svojim društvenim mrežama podjelila snimku Rødhåda koji je u svom setu testirao “Stand Strong” koja će se naći na njenom nadolazećem albumu “Full Disclosure” koji izlazi nešto kasnije ove godine te je poručila “Nema boljeg načina da se nova traka s nadolazećeg albuma testira nego na najvećoj techno paradi na svijetu.”

Nedavno, u intervjuu Insolate nam je otkrila nešto više o nadolazećem albumu koji će dolazi kao dupli vinyl te izlazi na njenom Out of Place Recordsu. “Ono što mogu otkriti je da će na albumu biti 9 traka te da su sve autorske. Cijeli album je prožet groovom i perkusijama te me jako podsjeća na moje početke krajem 90-ih kada su mi veliki uzori bili Napolitanski djevi: Gaetano, Carola itd. Prošli album „Order is Chaos“ je bio putovanje kroz moju karijeru dok sam se ovdje više bazirala na moje početke i ono što me trenutno pokreće.

Kompletan Rødhådov set, kao i setove Monolinka, Fjaaka, Ellen Allien, Jorisa Voorna, Chrisa Liebinga i Darie Kolosove poslušajte na kompletnoj snimci sa Zürich Street Paradea.

pvd desk
fscope umek
Baš kao što su gabber i hardcore preuzeli Nizozemsku (a potom i svijet) 1990-ih, a trance 2000-ih, hard techno je sada u porastu.
fscope umek
Baš kao što su gabber i hardcore preuzeli Nizozemsku (a potom i svijet) 1990-ih, a trance 2000-ih, hard techno je sada u porastu.