Skip to main content
  • 6.10.2024.

Rüfüs Du Sol izdaje novi singl “Pressure” i najavljuje novi album Inhale/Exhale

Prije desetak dana, australski elektronički trio Rüfüs Du Sol objavili su svoj novi singl “Pressure” s njihovog novog studijskog albuma Inhale/Exhale koji bi trebao biti objavljen 11. listopada.

Piše: 

Naslovna foto

Rüfüs Du Sol Facebook

Inhale/Exhale dolazi tri godine nakon albuma “Surrender”, Rüfüsa Du Sola iz 2021. koji je osvojio nagradu za najbolji dance/najbolju elektroničku snimku 2022. na Grammyjima.

Foto: Rüfüs Du Sol Facebook

Trio trenutno ima ugovor s Rose Avenue/Reprise Records jer je pjesma “Pressure” četvrti singl koji su dosad objavili u iščekivanju novog albuma uz “Lately”, “Music is Better” i već masovno popularan “Break My Love” koji se nalazi na EA SPORTS FC™ 25 soundtracku.

Grupa je pretprošlog vikenda bila predvodnik Portal Music festivala u San Franciscu gdje su svirali svoje nove singlove dijeleći najnoviji kratak pogled na elektroničku zvučnu sliku albuma. Inhale/Exhale je postavljen kao zabavan suvremeni bijeg za obožavatelje Rüfüsa Du Sola pun plesne glazbe kao iz snova i emotivnih atmosferičnih melodija koje će se sigurno zadovoljiti svaki različiti aspekt njihove baze obožavatelja.

“Pressure” sadrži ohrabrujuću poruku “You’ll never break me down, ‘Cause I can take the pressure” koja prikazuje njihov osobniji i refleksivniji pristup ovom novom albumu dok zadržava njihovu omiljenu mješavinu housea, techna i indie elektronike.

Inhale / Exhale Tracklist

Inhale
Lately
Breathe
Music is Better
Levitating
Break My Love
In the Moment
New York
The Life
Pressure
Fire / Desire
Edge of the Earth
Standing at the Gates
Belong
Exhale


“Došlo je vrijeme da predstavim svoj rad u legendarnom kupatilu.” napisala je talentirana slovenska DJ-ica i producentica na društvenim mrežama prije nego li je preuzela pult famoznog berlinskog podcasta.
“Došlo je vrijeme da predstavim svoj rad u legendarnom kupatilu.” napisala je talentirana slovenska DJ-ica i producentica na društvenim mrežama prije nego li je preuzela pult famoznog berlinskog podcasta.