Skip to main content
  • 26.10.2024.

Sasha najavljuje novu glazbu za izložbu Da Vinci Genius

Kultni DJ i producent, trebao bi objaviti soundtrack za Da Vinci Genius 29. studenog

Piše: 

Naslovna foto

Sasha Facebook

Sasha, kultni DJ i producent, trebao bi 29. studenog objaviti soundtrack za Da Vinci Genius, impresivnu izložbu koja slavi djelo renesansnog majstora Leonarda da Vincija.

Foto Sasha Facebook

Elektronički inovator Sasha napravio je glazbu koja “spaja tradicionalne klasične elemente s dubokim modernim zvukom“. U suradnji s dizajnerima Flora i Fauna Visions, soundtrack sadrži ambijentalne slojeve inspirirane skladateljima poput Hansa Zimmera i Nilsa Frahma, uz srednjovjekovne zborske utjecaje iz da Vincijevog doba.

Projekt označava povratak Sashinim kinematografskim ambicijama, podsjećajući na njegov album Scene Delete iz 2016. Ovog puta zadire dublje u klasične strukture dok eksperimentira s elektroničkim manipulacijama kako bi stvorio jedinstveno zvučno iskustvo za izložbu. Izložba je debitirala u Berlinu 2021., nakon čega je uslijedilo predstavljanje u Amsterdamu, a kasnije ove godine trebala bi obići Floridu i Indiju. Glazba Da Vinci Genius bit će dostupna u različitim formatima, uključujući vinil i digitalni.

Poslušajte Sashin “Da Vinci Genius” minimix.

Prednarudžbe su dostupne ovdje.

https://sashadavinci.lnk.to/preorder
halloween boog desk
sven mob
San Francisco je bio epicentar američke rave scene, koji je svjedočio legendarnim zabavama početkom 90-ih.
hall mob
San Francisco je bio epicentar američke rave scene, koji je svjedočio legendarnim zabavama početkom 90-ih.