Skip to main content
  • 12.10.2024.

Techno snaga Reinier Zonneveld i rave legende Scooter udružuju snage za epsku suradnju

Pripremite se dok se techno moćnik Reinier Zonneveld udružuje s kultnim njemačkim rave legendama Scooter kako bi zapalili plesni podij svojom himnom s puno BPM-a, ‘Mom Was On Tequila’, koja se sada pojavljuje na izdavačkoj kući Filth on Acid, Reiniera Zonnevelda.

Piše: 

Naslovna foto

DDH

Ova pjesma je čisti adrenalinski nalet, puna nezaustavljive rave energije koja će zajamčeno natjerati publiku da žudi za još.

Foto DDH

‘Mom Was On Tequila’ stvara naelektrizirano iskustvo jer se ubojiti techno ritmovi Reiniera Zonnevelda i vrhunske produkcijske vještine susreću s legendarnim Scooter-ovim veselim hardcore vibracijama i nezaboravnim tekstovima. Dinamična pjesma postavlja scenu snažnim i energičnim ritmovima koji slušatelje sigurno vraćaju u srce autentičnog ravea 90-ih, a osjećaj je poseban kada nepogrešivi glas H.P. Baxxtera pobuđuje sve da skaču, vrište i daju sve od sebe.

Suradnja između Reiniera Zonnevelda i Scootera na njihovom debi singlu, ‘Mom Was On Tequila’, označava monumentalni trenutak u elektroničkoj glazbi i šire. Objedinjujući Zonneveldovu vrhunsku techno produkciju i Scooter-ovu legendarnu rave energiju po prvi put, ova pjesma je sraz dviju moćnih sila. To je rijetka fuzija koja povezuje generacije rave kulture, što rezultira savršenom pjesmom za početak klupske sezone i preuzimanje vrhova glazbenih ljestvica diljem svijeta.

kruder web
dh limited
Krajem prošle godine je talentirani beogradski DJ debitirao u jednom od najpopularnijih podcasta na sceni.
dh limited
Krajem prošle godine je talentirani beogradski DJ debitirao u jednom od najpopularnijih podcasta na sceni.